Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hogyan válasszunk futócipőméretet

Hogyan válasszunk futócipőméretet

Hogyan válasszunk futócipőméretet

...és melyik Helly Hansen cipő a legalkalmasabb futócipőnek?

Hogyan válasszunk futócipőméretet – és egyáltalán, hogyan találjuk meg a tökéletesen alkalmas futócipőt magunknak? Ehhez próbálunk most egy kis segítséget nyújtani – és megosztunk veletek egy fontos tippet is a tökéletes futócipőméret megválasztásához.

Hogyan válasszunk futócipőméretet

...és melyik Helly Hansen cipő a legalkalmasabb futócipőnek?

Hogy megtaláljuk magunknak a megfelelő cipőméretet, már önmagában is fontos, nemcsak kényelmünk, de egészségünk megőrzése miatt is.

De különösen ez a helyzet, ha valamilyen aktív tevékenységhez, sportoláshoz – vitorlázáshoz, futáshoz – keressük a tökéletesen alkalmas lábbelit, cipőt. Ilyenkor ugyanis könnyebben előfordulhatnak balesetek. Ha nem az adott sportra alkalmas cipőt, nem a jó futócipőméretet viseljük, az is előfordulhat, hogy megsérül a lábunk.

De hogyan válasszunk futócipőméretet – és egyáltalán, hogyan találjuk meg a tökéletesen alkalmas futócipőt magunknak? Ehhez próbálunk most egy kis segítséget nyújtani – és megosztunk veletek egy fontos tippet is a tökéletes futócipőméret megválasztásához.

Helly Hansen W FEATHERING SHOES

Helly Hansen W FEATHERING SHOES

 

Egy fontos jótanács ahhoz, hogy hogyan válasszunk futócipőméretet

Kezdjük is rögtön a tippel: íme egy fontos és hasznos információ arról, hogyan válasszunk futócipőméretet magunknak.

Tipp:

Úgy válasszunk futócipőméretet magunknak, hogy a lábujjunk ne érjen a Helly Hansen futócipő orrához. Ezért érdemes olyan méretű futócipőt választani, ami egy számmal nagyobb annál, mintha egy sima Helly Hansen utcai cipőt vennénk.

Na de mi ennek az oka? Miért jó, ha nagyobb futócipőméretet választunk magunknak, mint ami pont jó lenne a lábunkra?

 

HELLY HANSEN SKAGEN F-1 OFFSHORE férfi cipő

HELLY HANSEN SKAGEN F-1 OFFSHORE férfi cipő

 

Mi határozza meg azt, hogy hogyan válasszunk futócipőméretet?

Miért nem jó az, ha a Helly Hansen futócipőnkben a lábujjunk egészen a cipő orrának végéig ér?

Azért, mert ha futás közben a lábujjunk hozzáér a cipőnk orrához, akkor a cipő orra nyomni kezdi a lábujjakat. Ez annyira erős nyomás is lehet, hogy látható nyomokat hagy a lábujjon: a köröm elszíneződik és bevérzik. Ez pedig nemcsak esztétikailag zavaró, hanem fájdalmas is lehet; sőt, súlyosabb esetben pedig akár a teljes köröm is leeshet.

De még más szempontokra is érdemes odafigyelni egy futócipő kiválasztásánál, ami ugyancsak befolyással lehet arra, hogy hogyan válasszunk futócipőméretet.

Hogyan válasszunk futócipőméretet, és milyen az ideális Helly Hansen futócipő?

Amikor az a kérdés merül fel, hogy hogyan válasszunk futócipőméretet, van egy nagyon fontos szempont, amire érdemes odafigyelnünk. Ez pedig nem más, mint hogy olyan méretű futócipőt válasszunk, amiben nem tud mozogni a lábunk semmilyen irányba. Sem föl-le, sem pedig előre-hátra. Az ideális futócipőben a lábujjaink kényelmesen el tudnak terülni, míg sarkunknál és a lábfejnél stabilan tartja lábunkat.

Ezenkívül még a Helly Hansen futócipő tökéletes kialakítása is fontos szempont egy futócipő választása során. Nézzük meg, milyenek a varrások és illesztések, megerősítések, van-e olyan vastagított része, ami nyomhatja lábunkat, és akár csontkinövést is okozhat.

Helly Hansen futócipők, Helly Hansen sportcipők, Helly Hansen sporwear: Helly Hansen, minden, ami sport! Válaszd ki te is a tökéletes Helly Hansen cipőt bármilyen alkalomra, öltözz fel tetőtől talpig a Helly Hansen sportruházatából! Emnor webáruház, a hivatalos Helly Hansen márkaképviselet.

Emnor webáruház - Helly Hansen sportwear

Látogasd meg személyesen hivatalos Helly Hansen márkaboltunkat vagy vásárolj a Helly Hansen webshopból.