Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Helly Hansen vélemények a márkáról

Helly Hansen vélemények a márkáról

Helly Hansen: vélemények a márkáról

Be kell, valljuk: mi meglehetősen odavagyunk a Helly Hansen ruházatért. Hogy mi ennek az oka? Sok mindent felsorolhatnánk, hogy miért szeretjük annyira ezt a sport- és szabadidő-ruházatot. Nézzük mit mondanak a Helly Hansen márka kedvelői.

Helly Hansen: vélemények a márkáról

Be kell, valljuk: mi meglehetősen odavagyunk a Helly Hansen ruházatért. Hogy mi ennek az oka? Sok mindent felsorolhatnánk, hogy miért szeretjük annyira ezt a sport- és szabadidő-ruházatot.

Hogy miért szeretjük őket mi – de nemcsak mi? Mert szerencsére nem vagyunk ezzel egyedül: láthatóan így vannak vele sokan mások is. Lássuk, mi az emberek véleménye a Helly Hansen márkáról, és miért szeretik annyira.

Vélemények a Helly Hansen márkáról: azért szeretjük – mert jó

"Aztán végre megismertem őket rendesen és az érzelmek elragadtak.

Tényleg olyan jók."*

Mint minden árucikket, márkát, így a Helly Hansen termékeket is, a legjobban úgy lehet megismerni, ha közvetlen kapcsolatba kerülünk vele. ("A bőrömön nekem ez az eddigi legkellemesebb műszálas holmi evör-evör, tényleg aludni is tudnék benne.") Meg kell tapintani, ne adj isten felpróbálni, mert így lehet megtapasztalni közvetlenül, hogy milyen érzés a viselése.

Tapasztald meg te is, milyen is az a Helly Hansen-érzés!

Helly Hansen KNASTER EVO 5 férfi bakancs

Helly Hansen KNASTER EVO 5 férfi bakancs

 

Vélemények a Helly Hansen márkáról: mert érezzük a törődést

"Nagyon átgondoltan van felépítve, kívül és belül is."

Már maga Helly Juell Hansen kapitány is eleve azért kezdett el azon dolgozni, hogy kitalálja a legjobb vitorlásruházatot legénysége számára. Nem véletlen tehát, hogy ez a maximalizmus, hogy a lehető legtökéletesebbet adjuk vásárlóinknak, végigkíséri a Helly Hansen márka történetét.

És a tökéletességre való törekvés töretlenül mozgat minket, egyre és egyre a legjobbat kutatva...

"Megdöbbentően vékony anyagból készültek, ez már egészen más, mint az én régebbi Hellyjeim."

...és fog is minket, egészen az idők végezetéig. Mindenki, aki a Helly Hansennél dolgozik, azon van, azt keresi, hogy mivel tehetné még ellenállóbbá, megbízhatóbbá a Helly Hansen ruhákat. Legyen szó professzionális sportolókról vagy műkedvelő, ámde természetszerető emberekről, a Helly Hansen megalkotja nekik a tökéletes védelmet. A Helly Hansen márka egyik legjellemzőbb tulajdonsága a folyamatos fejlesztés, új technológiák kidolgozása.

Vélemények a Helly Hansen márkáról: ha valami igazán trendit szeretnél

"Mindemellett még jól is néz ki, végtelenül trendi ezzel az érdekes, egyszínű külső réteggel, ahogy elnézem az idei kollekciókat."

A sportosság, a tartósság, a kényelemre való törekvés korántsem jelenti azt, hogy egy ilyen tulajdonságokkal rendelkező ruha nem lehet elegáns. Tudjuk jól: a divat meghatározza az ízlést, és mi a stílust is az igényekhez alakítjuk, ötvözve a kellemeset a hasznossal.

Helly Hansen W WELSEY II TRENCH női kabát

Helly Hansen W WELSEY II TRENCH női kabát

 

Vélemények a Helly Hansen márkáról: és ami a legjobb...

"Leginkább az döbbentett meg, hogy egyáltalán nem drágább, mint a [ ... ], azt hittem, van köztük árkülönbség, de nem."

Hát ezért szeretjük mi a Helly Hansen ruhákat – csakúgy, mint a vásárlóink. Szeresd te is, és élvezd a Helly Hansen-életérzést!

* Az idézetek forrása, utolsó megtekintés: 2021-07-19

Helly Hansen  - Emnor márkaképviselet

Látogasd meg személyesen Helly Hansen márkaboltunkat vagy vásárolj a Helly Hansen webshopból.