Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Helly Hansen softshell sportruháiban nyirkos időben is

Helly Hansen softshell sportruháiban nyirkos időben is

Sport nyirkos időben is, a Helly Hansen softshell sportruháiban

A Helly Hansen sportruhák hatékonyságának titka az ilyen nyirkos alkalmakra, különösen nagy izommunkát igénylő mozgáshoz, egy speciális ruhaanyag: a softshell.

Sport nyirkos időben is, a Helly Hansen softshell sportruháiban

+1 izgalmas fejlesztés

Nem az az igazi kihívás, ha kellemes, hűs szellőben, langyos melegben sportolunk a szabadban. Az igazi sport iránti elhivatottság ott kezdődik, ha hideg, nedves, nyirkos időben sem hagyjuk abba kedvenc sporttevékenységünket.

Persze ehhez azért szükséges előfeltétel, hogy meglegyen hozzá az ilyen időszakokra alkalmas Helly Hansen sportruházatunk is. A Helly Hansen sportruhák hatékonyságának titka az ilyen nyirkos alkalmakra, különösen nagy izommunkát igénylő mozgáshoz, egy speciális ruhaanyag: a softshell.

Ismerkedjünk most meg kicsit közelebbről a softshell anyaggal. Így ezáltal azt is jobban megérthetjük, miért a Helly Hansen az első számú kedvenc a sportolók körében.

Miért hatékonyabb a softshell Helly Hansen sportruha a hagyományos esővédőknél?

A softshell egy rugalmas, könnyű anyag, ami jól idomul a testhez az intenzív mozgás során. Nem véletlen, hogy különösen népszerű viselet a szabadtéri sportok kedvelői körében: mindezek mellett melegen tart, szélálló és vízlepergető tulajdonsággal rendelkezik.

A softshell anyagból készült Helly Hansen sportruhák további előnye, hogy többféle különböző vastagságban is készülnek, adott hőmérséklethez igazítva. Leggyakrabban felsőruha: pulóver vagy dzseki anyaga lehet a softshell; de létezik Helly Hansen nadrág is softshell anyagból.

Helly Hansen Brono Softshell Férfi nadrág

Helly Hansen Brono Softshell Férfi nadrág

Helly Hansen sportruházat akár különleges softshell anyagból is

A hagyományos softshell anyagból készült ruha valójában nemcsak elkötelezett sportolóknak jó választás. Bárkinek jól jöhet akár az átlagos mindennapok során is, hiszen kényelmes, könnyű, vízálló.

Ám a folyamatos fejlődésnek köszönhetően már létezik a softshell anyagnak egy „military”, azaz még inkább esőálló változata is. Ezeket a Helly Hansen softshell sportruhákat ráadásul még egy további, lélegző-vízhatlan (DWR) réteggel is ellátják, a nagyobb esővédelem érdekében.

Helly Hansen Cascade Shield Férfi Softshell kabát

Helly Hansen Cascade Shield Férfi Softshell kabát

Találd meg te is a neked való Helly Hansen softshell sportruhát!

Ahhoz tehát, hogy igazán ki tudjuk élvezni a softshell anyagból készült Helly Hansen sportwear ruházat előnyeit, érdemes átgondolni elvárásainkat.

Ha például egy hosszú, nehéz terepen tervezünk nagyobb kirándulást hűvös, nyirkos időben, ez a Helly Hansen softshell nadrág lesz megfelelő.

De ha inkább csak jól szeretnénk kinézni, miközben megázni sem szeretnénk, ilyet is találhatunk a Helly Hansen softshell sportruhái között.

És végül, egy izgalmas lehetőségeket magában rejtő újdonság a softshell anyag fejlődésének világából.

Tudtad-e?

A folyamatos fejlesztések napjainkra már odáig jutottak, hogy már létezik egy újfajta, intelligens softshell változat is. Ez a csúcstechnológiás softshell anyag nemcsak lélegző tulajdonságú, hanem ráadásul a testhőmérsékletünket is figyeli, folyamatosan táguló-szűkülő membránjának pórusai segítségével.

Próbáld ki te is a Helly Hansen sportwear sportruházatának kínálatát, és tapasztald meg a felszabadult, kényelmes sportolás élményét! Válaszd a hozzád legjobban passzoló Helly Hansen ruhát – mert mindenki megérdemli a minőség és elegancia adta kényelmet és magabiztosság érzését.

Emnor webáruház - Helly Hansen sportwear

Emnor webáruház - Helly Hansen sportwear