Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Helly Hansen papucs: nincs ennél jobb nyári viselet!

Helly Hansen papucs: nincs ennél jobb nyári viselet!

Helly Hansen papucs: nincs ennél jobb nyári viselet!

+1 tipp lábad egészségének megőrzésére

Helly Hansen papucs: nincs ennél jobb nyári viselet! Mind a rafináltabb flip-flop, mind az egyszerű pántos Helly Hansen papucsnak vannak előnyei. Nézd meg mindegyik előnyét és hátrányát, bemutjuk a Helly Hansen széles válsztékát.

Helly Hansen papucs: nincs ennél jobb nyári viselet!

+1 tipp lábad egészségének megőrzésére

Itt a nyár, a jó idő, a szabadság, a nyaralás, no és persze a vízparti élmények ideje. Végre öltözködhetünk szellősebben, és élvezhetjük a nyári sportok örömeit: a vitorlázást, úszást, vízisízést...

Ha pedig nyár, vízpart, meleg, és lábbeli – akkor nem is választhatunk magunknak hozzáillőbb lábbelit, mint a Helly Hansen papucsaink egyikét.

No de pontosan melyik Helly Hansen papucsot szerezzünk be magunknak, ez itt a kérdés. Nehéz dolog ám annyi remek Helly Hansen papucs közül kiválasztani az igazit...És tulajdonképpen mindenki maga tudja legkönnyebben eldönteni, melyik lesz számára a tökéletes Helly Hansen papucs.

Így hát most mi is inkább csak néhány támponttal tudjuk egy kissé megkönnyíteni a legjobb Helly Hansen papucs megtalálását. Azután ezek alapján ki-ki a maga igényei szerint lelhet rá álmai Helly Hansen papucsára.

Helly Hansen papucs: de flip-flop vagy pántos Helly Hansen papucs?

Mind a rafináltabb flip-flop, mind az egyszerű pántos Helly Hansen papucsnak vannak előnyei. De valakinek inkább az egyik, valakinek inkább a másik kialakítás lehet előnyösebb.

Melyek a flip-flop Helly Hansen papucs előnyei? Többek között:

  • szellős, kiváló nyári lábbeli;

  • természetes hatást kelt: szinte mintha mezítláb járnál benne, mégis védi talpadat;

  • a hölgyek körében különösen kedvelt ez a kialakítás;

  • és még stílusos, elegáns megjelenést is kölcsönöz.

Helly Hansen SEASAND HP Férfi papucs

Helly Hansen SEASAND HP Férfi papucs

Tudtad-e?

Vajon elgondolkoztál-e már azon, miért hívják éppen flip-flop papucsnak az ilyen kialakítású Helly Hansen papucsokat? Íme, most fellebbentjük a fátylat. Ezek a papucsok, miközben hordjuk őket, jellegzetes hangot adnak, amikor a földdel érintkeznek. Ez a „flip-flop” hangutánzó szó ezt a hanghatást van hivatva érzékeltetni.

Ezzel szemben (vagy emellett...?) a pántos Helly Hansen papucsok főbb előnyei:

Helly Hansen H/H Slide Férfi papucs

Helly Hansen H/H Slide Férfi papucs

Helly Hansen papucs: viseld egészséggel, egészségesen

Tény, hogy a papucs, és így a Helly Hansen papucs is, nyáron az egyik lehető legelőnyösebb, legkényelmesebb választás. Főleg, ha jó minőségű – például Helly Hansen márkájú papucsot veszel.

Mindazonáltal nem árt tudni, hogy ha folyamatosan, hosszú távon hordunk papucsot, az nem biztos, hogy egészséges lábunk számára.

Tipp:

Viseld Helly Hansen papucsodat egészségesen! Legjobb a legalább 2 cm vastagságú, párnázott talpú papucs. Néha pihentesd lábad, és cseréld másfajta lábbelire.

Helly Hansen papucs mindenkinek

Itt a nyár, a meleg, válassz Helly Hansen papucsot strandoláshoz, tengerparti nyaraláshoz! A Helly Hansen papucs hölgyeknek és uraknak egyaránt kényelmes, szellős, stílusos megjelenést ad a nyári szezon ideje alatt.

Találd meg a neked való Helly Hansen papucsot, és vesd bele magad a nyárba! Ha vásárlás előtt felpróbálnád, várunk szeretettel zalaegerszegi márkaboltunkban!

Emnor webáruház - Helly Hansen sportwear

Látogasd meg személyesen hivatalos Helly Hansen márkaboltunkat vagy vásárolj a Helly Hansen webshopból.