Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Helly Hansen sportwear és az innovativ Helly Tech® technológia

Helly Hansen sportwear és az innovativ Helly Tech® technológia

Helly Hansen sportwear és az innovativ Helly Tech® technológia

Helly Hansen sportwear és az innovativ Helly Tech® technológia. A Helly Hansen számos innovatív fejlesztése, melyek még nagyobb élménnyé varázsolják a szabadtéri tevékenységeket. 

Helly Hansen sportwear és az innovativ Helly Tech® technológia

A Helly Hansen márka legjellemzőbb tulajdonsága az, ami igazán népszerűvé teszi őt a sportolók, aktív életet élők körében. Ez pedig nem más, mint a folyamatos megújulás és tökéletességre való törekvés.

Ennek köszönhető a Helly Hansen számos innovatív fejlesztése, melyek még nagyobb élménnyé varázsolják a szabadtéri tevékenységeket. És ezek közül talán a legismertebb a Helly Tech® technológia.

Mi a Helly Hansen Helly Tech® technológiájának lényege?

A Helly Tech® technológia egy vízálló és szélálló anyagrendszer, amelyet a Helly Hansen fejlesztett ki az aktív életet élőknek. Ez a technológia 3 rétegből áll, melyek segítségével megvédi viselőjét az olyan időjárási kellemetlenségektől, mint a csapadék (eső/hó), vagy szél.

Melyek pontosan ezek a rétegek?

A Helly Hansen Helly Tech® ruházatának felépítése

A Helly Tech® technológia az alábbi három rétegből áll, amelyek kombinációja biztosítja a vízállóságot, a szélállóságot és a légáteresztő képességet:

  1. Külső réteg: Ez a réteg vízlepergető bevonattal van ellátva, ami segít elhárítani az esőt, a havat és más nedvességet. Ez megakadályozza, hogy a nedvesség bejusson a ruha belsejébe.

  2. Köztes réteg: Ez a vízálló membrán, ami megakadályozza a víz behatolását a ruházatba, miközben kivezeti a nedvességet a belsejéből. Így megakadályozza a felhevülést, illetve hogy a testünk nyirkossá váljon.

  3. Belső réteg: Ez a réteg olyan légáteresztő anyagból készül, amely lehetővé teszi a nedvesség és a pára elpárolgását a testünkről. Így biztosítja a kényelmet és a szellőzést a viselő számára.

Ez a háromrétegű rendszer dolgozik közösen annak érdekében, hogy a Helly Tech® ruházat tartósan száraz és kényelmes legyen. Ezáltal ideális választás a kültéri tevékenységekhez, különösen olyan körülmények között, amikor nyirkos időjárás várható.

Kiknek ajánljuk Helly Hansen Helly Tech® technológiával készült ruháit?

Kiknek lett kifejlesztve a Helly Tech® technológia? Mindazok kedvéért, akik szeretnek aktív életet élni, és nem szeretnék, hogy ebben a rossz idő megakadályozza őket.

A Helly Tech® technológiával készült ruházat tehát mindenkinek jól jöhet, aki gyakran tölti idejét a szabadban, függetlenül az időjárástól.

Milyen szabadtéri sportokhoz ajánljuk a Helly Tech® technológiával készült ruhákat?

Gyakorlatilag bármelyikhez, de különösen:

Milyen Helly Tech® technológiával készült ruházatok vannak?

Helly Hansen webáruházunkban többek között találhatók Helly Tech® technológiával készült:

A Helly Tech® technológiával készült ruhák tehát tartós vízállóságot, szélállóságot és kényelmet nyújtanak. Továbbá lehetővé teszik, hogy a viselő szabadon élvezhesse a sportolást anélkül, hogy aggódnia kelljen a nedvesség vagy hideg miatt.

Várunk szeretettel Helly Hansen sportruházati webáruházunkban vagy Helly Hansen sportruházati márkaboltunkban Zalaegerszegen!

 

Emnor webáruház a hivatalos Helly Hansen sportwear forgalmazó

Emnor webáruház - Helly Hansen sportwear